WC duguláselhárítás:

wc duguláselhárítás

Non-stop duguláselhárítás Budaörsön06-30-733-3666 a dugulás nem vár!

Itt a legjobb barátunk a pumpa lehet. Ez persze csak akkor hatásos ha pumpálunk, amikor a Wc torokban van csak ledugulva. Ha pumpáláskor nem hárul el, akkor sajnos nagyobb a gond mint azt gondolná és szakemberhez kell fordulnia.

Só és forróvíz a duguláselhárításban Duguláselhárítás házilag:

Az egyik roppant egyszerű és olcsó megoldás, a só és a forró víz használata. A forró víz ugyanis képes elmosni, a lefolyódugulások egyik fő okozóját, a zsíros lerakódást. Emellett a só eléggé szemcsés ahhoz, hogy a cső falára tapadt szennyeződéseket le tudja oldani. Nincs más dolgunk, mint egy pohár sót a lefolyóba önteni, amelyre egy-két pohárnyi forrásban lévő vizet zúdítsunk. Ha makacsabb dugulással állunk szemben, a sót elkeverhetjük szódabikarbónával is, valamint a forró vízhez hozzáadhatunk 20 % -os töménységű ecetet is. Ez esetben először a szódabikarbónás-sós keveréket kell a lefolyóba szórnunk, majd a forró ecetes vizet kell ráönteni. A két anyag találkozása következtében erőteljes kémiai reakció alakul ki, amely hatására habzás lép fel. Ez a habzás és a szódabikarbónás sós szemcsés anyag képes eltávolítani a szennyeződéseket, valamint az ecet a lerakódott vízkövet is feloldja a lefolyórendszerben. A pezsgés megszűnése után, erőteljes meleg vizes átmosásra lesz szükség, amellyel eltávolíthatjuk a fellazított szennyeződéseket a rendszerből. Ezt az öblítést célszerű a zuhanyrózsa eltávolítása után, a gégecsővel elvégezni. Ha a cső nem elég hosszú, hogy elérje az eldugult lefolyót, akkor akár a kerti slagot is használhatjuk, de sok esetben a csapból folyó vízsugár is elegendő lehet a rendszer kitisztításához
Duguláselhárítás Briák László
Ne a csodában bízzon hanem benünk!

  • Tapasztalat: 6 év
  • Tudás: 100%-os
  • Kommunikáció: 100%-os
  • Pontosság: Mi az a késés?
  • Ár: Szemtelenűl olcsó
  • Munkatársak átlag életkora: 35 év

Hívjon!

Duguláselhárítás Budaörsön budaörsi munkatársunk segít önnek 1 órán belül. Az év bármely napján és napszakban: NON-STOP duguláselhárítás.